Dag 11/12/13/14/15/16/17/18

Dag 11 – Detta hade jag på mig idag
Uhm, jag är ledsen men jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag hade på mig den dagen x)

Dag 12 – En bild på mig från förra året och en från idag
Då                                                                         NU

Dag 13 – Den här veckan
Har det inte hänt så värst mycket, förutom att jag har fyllt år och sen shoppat ganska mycket kläder, och även nyligen då köpt ett Y sele till Akheyla, men det var för stort så ska in till stan imorn och byta mot ett mindre! Sen har jag vart hundvakt åt min andre hund Chicco som vart här i över en vecka nu! <3

Dag 14 – Dessa människor undviker jag
Ja du, det finns många man undviker, men det är väl då mest folk som är höga, för fulla (Alkoholister) mm... Dumma människor så att säga!

Dag 15 – Mina drömmar
Mina drömmar är tyvärr bara mörka och ja, mardrömmar så det är inte ens något man vill skriva om här!

Dag 16 – Min älsklingsmat
Jag har inte någon direkt älsklingsmat men , ye, tacos säger man ju aldrig nej till =)

Dag 17 – Mitt favoritminne
Jag har massvis!

Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Det var när man var liten då allt verkligen var så spännande!



Försöker beställa id bricka till Akheyla...

Men nej nej, det ska självklart gå åt helvete! Jag är ensam i lägenheten så jag kan inte be om pappas hjälp, plus han sover nu ändå så..

Har kollat på alla möjliga sidor då jag sett jätte fina, men när jag ska beställa dem så antingen tar dem bara kort, vilket jag inte tänker göra eller så kommer det en text. - Du måste vara över 18 år för att beställa din order?!?!?!

Hallå eller?? Jag är 17 år gammal, har egna pengar, så vart fan sitter problemet???

Jaja, det enda jag får göra helt enkelt är att vänta tills imorn, är ändå trött som satan nu så får la helt enkelt gå och lägga mig och vänta! Men jag har iaf bestämt mig för vilken jag ska ha, en enkel men söt!

Hittade en annan jag egentligen ville ha som var i stål och hade rosa små pärlor på sig, den var gudomligt fin men det var knep med hur man skulle skriva texten som skulle vara på brickan, så ja, jag vågade helt enkelt inte chansa.

Jaja, mer om detta när det är gjort. Nu ska jag gå och lägga mig, så ni får ha det så bra folket! (:



Ny bild - Puss och kram i slutet av inlägget

Hejsan folket! Då har man nu bytt ut min förra (Puss & Kram Nathalie) till en annan med samma text! (: Super gullig bild är det får jag faktiskt ta och erkänna :D

Well, here ya got it! :D'



Fast jag kan ändra tillbaka till den förra med för den är fin, men det märker vi då! (:



Me and my sweet heart <3




Om man bara hade pengar...

Så hade man skämt bort tösen så oerhört mycket! Men just nu har jag inte så mycket pengar kvar då jag lyckades slösa lite av dem på töjningar, kläder mm... haha! Men snart kommer det pengar igen så det är ändå lugnt!
Har kollat runt lite i online shoperna och ja, man hittar ju alltid så spännande saker!


















Snart så! (: Har råd till att köpa det selet, men då hade jag tänkt storleken 60 och det står att den är juster bar, men då vet jag inte riktigt hur dem menar, att den som max kan bli i storleken 60 cm, eller om den kan som minst bli i storleken 60.. Finns sjukt mycket större/mindre storlekar med, men jag vet ju inte hur dem menar... tyvärr.. Annars hade jag redan beställt den! (:

Ni finner bland annat dem här sakerna och mycket mer genom att klicka HÄR'



Jag vill inte

Snälla, ge mig en önskan, att allt det här inte skulle hänt.. Spola tillbaka tiden så jag kan se till att det aldrig skulle hända... Jag älskar dig så oerhört mycket och vill inte förlora dig, du var min själ du var mitt allt.. Men jag måste följa mitt förnuft i denna situationen... Ge mig styrkan att klara vägen ensam, ge mig styrkan att kunna stå på mina egna ben och glömma den jag älskar... Om man bara kunde få en önskan.. Så hade min önskan vart att detta aldrig skulle ha hänt... Jag älskar dig så och mina tankar går fram och tillbaka, jag har bestämt vilket väg jag skall gå, men ibland försöker jag överväga mitt beslut... :'( Jag älskar dig så..... </3



GAASH - Det svider!?!?!?!

Har ju tagit i större spiraler, dem är 6 mm och innan hade jag ca 4 mm. Så jag har bara tryckt in dem och nu dagen efter känns det lite kan man la säga, den ena är inte helt klar töjd än för spiralen, men det håller på för fullt! (:



Hade halvt bestämt mig för att bara ha 6 mm i fortsättningen och inte göra dem ännu större! Men jag börjar bli lite kluven då jag bara vill mer och mer. Haha, om jag fortsätter så här blir inte min familj så glad på mig, eftersom att dem tycker det är fult det jag redan har nu och att jag sagt att jag kommer stanna med 6 mm men haha, vi får se i framtiden vad som händer! ;) haha



ALDRIG MER

Aldrig mer ska jag lita
Aldrig mer ska jag lyssna
Aldrig mer ska jag försöka
Aldrig mer ska jag öppna mitt hjärta
Aldrig mer ska jag åter älska

För det är jag inte värd!
Det finns inget som kallas ''gott'' då det bara finns ont.
Ondskan som vill fördärva och förstöra.
Allt i min väg.
Aldrig ska jag få bli älskad, aldrig mer kommer jag att älska.
Jag ger nu upp mitt sökande efter den sanna kärleken, då jag bara blir sviken gång på gång.
Adjö / Flickan som aldrig får vara lycklig



Shoppat


Idag har jag varit med Gizmo hela dagen och shoppat kläder! =) Jag köpte iaf en Jumpsuit eller vad dem nu heter, den är lite för stor men den är as skön att ha på sig. Inte så direkt att jag ska ha på mig den när jag går ut eller så, men att ha den på sig när man är hemma och bara allmänt mys! (: Sen har jag köpt två spirarel (Töjningar) i färgen limegrön! (: Båda är 6 mm stora så ja hoppa från 4 till 6 då ^^ Sen har jag även köpt sockar, varit på second hand och köpt 6 plagg för bara 190 kronor! Det är billigt! (: Sen har jag även varit i hm och köpt en jätte söt bh! (:

Dem här 6 plaggen för bara 190 kronor på second hand! (: HIHI ^^



Spiralen!



Kläderna från second hand




Orkade inte lägga upp mer bilder på dem andra kläderna, men här har vi sockarna och bhn :D


Gisela passade på att ta kort på mig när jag besökte dem med mitt mys plagg ^^



Ganska lyckad dag med tanke på att man fick höra den verkliga sanningen...

17 åriga Nathalie - Haha, världens sämsta ålder att fylla

Hejsan folket! Ja som rubriken säger så har la inte dagen varit den bästa för mig, även om det varit min födelsedag så fanns det alltid något som förstörde mig.. Jag vill bara förmedla att jag och en viss person antagligen aldrig mer kommer ha något emellan oss, då jag märkt hur mycket lögner som nu kommit fram. Dock tänker jag ej skriva om vad för det är för personligt! Ni får ta och fråga personen själva isåfall! .... Ja tyvärr, men jag följer nu mitt förnuft! :'( Men men, har fått lite saker idag då! (: Av Matte och Giz fick jag en cool cola flaska, sen, hundboll och en annan boll plus godis till hunden! Mysigt :) Av pappa ja, fick en fin bukett av honom idag, fick ca 1000 kr som tidig födelsedags present, ni vet, min älskade tös ju ^^ Så ja, hans present fick jag långt innan ^^ Av mamma fick jag 1000 kronor och av hanna och mamma en snygg navel piercing för ca 200 sp ^^ Känner mig ganska nöjd så sätt liksom! Tur att jag hade sötnosen Akheyla och familjen nära mig, annars hade den här dagen slutat med katastrof!
Kollade även nyligen på filmen Red riding hood som faktiskt hjälpte mig att sluta tänka på dem sakerna jag hört idag! Så tack allihopa för att ni hjälpt mig att iaf kunna släppa mina tankar i ett litet tag iaf! Ja, nu ska jag gå och lägga mig! Ni får ha det så bra! =)


En mycket GOD princess tårta!



Vi satt lite under ett lila träd och hade det mysigt med vovvarna ^^



Den fina buketten jag fick av daddy :D



Juste vi får inte glömma presenten jag fick av pappas tjej Johanna! :D


Två snygga leggins fick jag av Johanna! :D:D (Obs, en av korten är från pappa)


^^


Tog inte kort på alla saker jag fick av matte och giz, sorry ^^



Snygg navel piercing jag fick av mamma och hanna, men mamma var den som betala, hanna var den som valde ut den! Super fin :D


Som jag satte på mig näst intill DIREKT ^^ Det är ju en drömfångare på den :D Super nice är den :D




Pirates of the Caribbean 4 - V.I.P gäster var vi såklart (;

Hejsan folket. Nu har vi då vart på bio och kollat på Pirates of the caribbean 4 och den var jätte bra och spännande/rolig! När vi var på väg dit visste inte jag att vi skulle vara V.I.P gäster, men gissa? - Det var vi såklart! (;
Kanske är för att vi är bäst? Sen va en massa bredbandsbolag där, och ja, man fick ta gratis grejer! Tog typ en fresbee (Stavning?!?), jojjo, två nyckel hängare lr ngt?!? En penna mm.! Skit kul var det verkligen! Sen fick vi gratis popcorn och dricka mm! Allt var gratis för oss, både bion och tillbehören! Verkligen en nice/lyckad dag blev det idag!:D Ja det var väl det enda jag ville ha sagt! Ja juste, sen efteråt gick vi till MC och jag drack bara en tropica apelsin dryck! (:


På bussen på väg till stan hade det hamnat vatten mellan båda rutorna på bussen, haha sexigt!


Hehe. V.I.P popcorn! Rolig text stod under V.I.P också ( with important popcorn)



Goda vindruvor hade dem med! (:


Oj så mycket drickor det fanns! Fanns mer än det ni ser =)



Biosalens tak! ^^






Då blir det bio idag...

Med Gisela Daun, Mattias Lönn & Johanna Lönn och det kommer bli super trevligt! Vi ska kika på den nya pirates of the carribeen! (Ursäkta om jag stava fel på filmen)! Ja, det var nog det enda jag ville säga! Nu ska jag ut med ja, först Akheyla och sedan Chicco! =) Ni får ha det så super bra folket! (:

(Min älskade Akheyla Elextra på bild) - Hon är världens coolaste valp, tro mig. Det är hon!




Skulle uppdateras för ett tag sen - Vi var ute och handlade med hundarna

Hejsan folket! Vi var på väg till affären med Chicco och Akheyla och då mötte vi på en blandras med tax, dvärg pudel och tibetansk terrier (Har jag för mig) men hon såg ut som en tax, hon hette iaf Tessan! Så hon följde med oss på promenaden till affären som inte ligger så långt ifrån oss! Och det var mysigt! =)




Skulle uppdateras för några dagar sedan - Jag fick en hatt av sötnosen

Hejsan folket! När jag Emelie & Victor var på väg till festen och satt på bussen så skulle jag egentligen bara låna Emelies snygga hatt, men istället så fick jag hatten! Gud vad glad jag blev att jag fick den! Hade letat efter hattar så jävla mycket och Emelie typ visste att jag gillade hennes hatt. Så jag fick den som sagt! (: (Super glad)



Tack Emelie Björk



Yes.. Indeed

Jag är ledsen för dålig uppdatering O.S.V! Men jag har väldigt fullt upp nu när jag har Akheyla här och samt passar min andra hund Chicco! Som tur e så trivs dem jätte bra ihop! Leker och stojjar, det ser så mysigt ut! :D Nu ska jag och min lillasyster som också är här sova. Hon ska upp runt 06.00 tiden liksom. Haha, hoppas hon är snäll och tar ut båda hundarna när hon vaknar så får jag sova lite längre! ^^ Hoppas! Ja det var väl det. Ni får ha det så bra, för nu ska jag och Johanna gå och lägga oss! (: Puss hajj




Dag 08/09/10


Dag 08 – En människa jag skulle vilja byta liv med för en dag
Ja, vi har svaret direkt faktiskt! EMINEM! :D

Dag 09 – Min favoritårstid - varför?
Ja det är ju självklart ''sommaren''. Varför?? ÖH DAAH?!?! - För den är varm och skön? Man kan steka ute i solen, bada utomhus, göra mycket mer aktiviteter den årstiden, plus man har det helt enkelt mycket roligare då! Slipper aldrig frysa, man kan verkligen gå med lite kläder och det är bara underbart!

Dag 10 – Mina syskon
Min äldsta bror heter Niklas och han fyller 26 i november. Min andra storebror heter Mattias och han är 23 år gammal och sen har vi min lillasyster som heter Johanna och är 14 år gammal! =)



Party igår

Igår gick man på fest (Vilket jag ej gör ofta nu för tiden), men festen var skön och rolig! Och personerna var härliga!
Tack Mikael Gren för att jag och mina kompisar fick vara med på din fest! :D:D





Sry för mycket bilder och lite beskrivning, men orkar inte skriva riktigt mer om festen, förutom att den var hel skön! :D Med sköna personer! :D



Är detta Bolt's tjej kanske?

Lika som satan bara att Akheyla är mer i bolt, fast tjej format, så alltså, bolts tjej? ^^







Dag 06/07


Dag 06 – Det här gör mig glad
Ja det finns några saker som gör mig glad och det är.
  1. Min familj
  2. Mina djur
  3. Mina nära och kära
  4. Coca colan
Dag 07 – Det här skulle jag göra om jag fick 1 miljon
Jag skulle först och främst antagligen skämt ut mina älskade djur samt familjen, bjudit mina nära och kära på en resa, samt köpt en massa prylar! :D



Avmaskat Akheyla

Förut trodde jag hon fick för lite mat, så jag ökade maten ganska kraftigt just för att få henne lite fetare, men hon gick inte upp. Börjar se ut som hon går ner mer och mer. Och då misstänker vi mask i magen på lilla tösen, då hon spytt, diareat och även sett vita saker i hennes avföring. Så Då har hon nu idag fått avmaskningsmedel så får vi hoppas att det är där problemet är! Så blir hon äntligen av med det! Ja, fortsätter det här även fast vi gett henne mask medel nu får det bli veterinären i så fall. Vilket man verkligen inte får hoppas på! Så wish me luck att det var maskar nu då!




Ständig magvärk/huvudvärk mm..

Jag vet inte men tror ni det kan bero på att jag började äta sånt jag inte ätit på år och dar? Alltså barnmat och samt naturdiet mm?? För sen jag blrja med barnmaten så har värkarna i magen kommit och huvudvärken som bara slår på som faaan?!?!



Vi blir allt mer och mer lika - Lika störda båda två! x) ASG

Hmm... Att ha kul med vatten är alltid lika kul! Speciellt när klockan är halv 4 på natten och hon har inte riktigt hunnit sova helt... Hmmm.... Mysko tjej, varierar verkligen från dag till dag nu. Ne men nu ligger hon och sover nästan. Får hoppas det håller eftersom att jag själv tänkte gå och ''nana'' nu! (:





Min lillasyster är rädd för min hamster - ASG XD

Inte trodde jag att min lillasyster var en sådan fegis, visst hon var rädd för min hamster vilket jag inte förstår, men inte visste jag att hon var SÅ RÄDD för henne! Sure hon heter ju Lucifer och är min hamster, alltså en riktig djävul då... Men mot mig är hon som en ängel skulle aldrig göra något mot mig liksom.. Jag förstår inte problemet i detta! HAHAH... Johanna är rädd för en hamster nananananan! x) Jävla CHICKEN!!!




Köpte mer godis

Köpte den jag ätit ett par gånger ''allevo toffee'' och så köpte jag en jag aldrig smakat innan ''naturdiet caramell'' JAG SMÄLTER av den! SHIT.. skulle köpt MER sådana sjukt underbara!!




MUUUUMS!!!!!!!

OBS - det är ju inte godis egentligen men jag ersätter detta istället för det godiset jag brukade äta innan! :D



Vill du bli veckans blogg?




No ''Rubrik''




Almost here - Holybibel (HD)

Kommentera gärna! (:




Några av mina covers

Tänkte lägga upp lite youtube klipp där jag sjunger! HAha fråga mig inte varför, lyssna och kommentera gärna! (:

Realize - Holybibel
Almost here - Holybibel
Cry - Holybibel
Heaven - Holybibel

Take a bow - Holybibel


Du hittar mer av mina covers genom att klicka HÄR



..




Dagens fråga





Någon som vet någon bra film?




Dag 04-05

Dag 04 – Det här åt jag i dag
Skulle igentligen gjort dag 04 igår men igår åt jag barnmat på burk, i smakerna spagetti och köttfärssås och en med smakerna potatis med lax och örter. Sen käkade jag även som en bonus som (godis) med smakerna banan och mango!



Dag 05 – Om de bloggar jag läser
Jag läser faktiskt inga speciella bloggar. Är la inte direkt den typen som gillar att läsa andras, isåfall måste dem vara väldigt intressanta kan jag säga dig! Så ja, finns inget att tilläga här faktiskt...



Slarvat lite

Höhö. Jag var så dum och åt en dumle glass förut...Ne men resten av godis idag blir allevo! :D som jag kör som godis , hahah!


Dumm glass som jag älskar... haha ska ju sluta med sådant


Men men, jag kan nog vara lugn då jag ska gotta mig med en underbart god allevo med toffee smak! Den är underbart goood!



Jag har världens coolaste hund






Samma måltid som igår +

Hejsan! Då som sagt håller jag på att köra ''barnmats dieten'' som många andra också gör! Visst nu finns det folk som antagligen tycker att jag är dum i huvudet lr något liknande! Men teckniskt sett får jag i mig mer näring än vad jag brukar då jag bara annars brukar äta en macka ibland.. Så jo, jag får mer näring i mig nu än jag fått på länge! Så för mig är det bara bra! Ja nog om det! (:





Så som sagt, samma måltid som igår fast med en till burk med banan och mango som jag räknar som godis för den var MEGA GOOOD! :D:D



Need more comments




Putmage (BORT), Platt mage (Välkommen)

Nu ska den jälva lilla put magen bort! Tror det heter så iaf. Iaf så menar jag det dem flesta tjejerna har på magen, en liten put mage just där magen slutar näst intill! Nu ska den jäveln bort FÖRALLTID! Det ska vara platt, mycket snyggare och jag trivs inte med min mage när det putar utåt. Spelar ingen roll hur mycket man ser mina revben, men nä nä, den jävla put magen sitter kvar där ändå... Någon som vet hur man tränar bort ''put magen''?? Vilka ställningar O.S.V?? Och sen hur man tränar låren? Är ganska missnöjd med dem med.. Så tips skulle jag verkligen vilja ha!





Ska även börja jogga för att få tillbaka min kondition som var jätte bra förr då jag orientera, nu tappar jag nästan andan för uppförsbackar när man går... Och sen för att få fastare kropp! Det är synd att jag inte kan ha sällskap med min lilla Akheyla.. Kanske när hon är vuxen men nu är hon för liten och är inte direkt byggd för att motionera så redan! haha.. tyvärr. Men men, förhoppningsvist gillar hon att jogga med mig när hon är en vuxen dam! (: Vi får hoppas! Ja, som sagt, tips tack! (:




Gah, a doggie doggie doggie! o.O - BORING

Ursäkta hur hallen ser ut, vi har tagit bort listor mm för vi ska inom kort renovera om lite i lägenheten som t.ex ''Hallen''. Yeup.. där har ni förklaringen till varför dt ser ut så, dt är som sagt bara tillfälligt!




Coolare finns det inte


Jag har världens >Coolaste< hund!



Ju mindre fett det är, desto godare det är - Så är jag funtad

MUMS

Näringsrikt





Bytt foder

Pappa åkte till blå stjärnan eller va det hette och dem hade inte det fodret Akheyla brukade få, för dem ansåg att det inte var tillräckligt med näring mm i det fodret! Så då har vi börjat med nytt foder som håller i ca 2 månader! Var rea på det så kostade ca 400 sp skulle egentligen kosta 600 sp, ganska billigt för så mycket foder! Ni ser på bild! (: Som tur e så gillade hon maten, men, haha, hon gillar allt hon ser! (x


Akheyla säger: - Hihi, nu ska jag bli en liten tjockis tills jag inte ska ha hullet som vi valpar har!



Vacker tass

Aw min lilla Akheyla har precis börjat lära sig ''Vacker tass'' fast dock bara tass för ja, tass är enklare att säga ^^ Så duktig hon är! ^^ <3



Drive Angry 2011





Movie time



Som rubriken säger så blir det film nu, jag skriver efter filmen så får vi se vad jag tyckte om filmen! Hur många stjärnor kan det bli tro?  hmm... Det märker vi då




Barnmat på burk



Hejsan folket! Ja då har man börjat testa att köra det som många kändisar gör (Barnmats dieten). Käkade nyligen två av sempers barnmat (Spagetti med köttfärssås & Potatis med lax och örter) som jag åt när jag var liten och jävlar va mina smaklökar kände igen dem smakerna! Smakade faktiskt ganska gott om jag ska vara ärlig! Så ja, då ska man testa det i några dagar och se vad som händer! (:

Barnmats-diet håller stjärnorna i fin form

LONDON

Barnmat på burk.

Det är Hollywoodkändisarnas senaste diet.

– Det är perfekt för att hålla mig i form, säger Reese Witherspoon.

Nu får ungarna hålla hårt i maten.

Annars käkar mamma upp den.

Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, ”Desperate Housewives”-stjärnan Marcia Cross, Paris Hilton och Pamela Anderson har alla hakat på den senaste trenden.

”Baby eating”

– Det är inget fel med att äta barnmat. Det är näringsrikt, men vuxna behöver minst ett kaloririkt mål till per dag. Det kan vara farligt att bara äta de små burkarna, säger dietisten Marty Edwards i Daily Star.

Witherspoon har sagt att hon äter ”ett vuxet mål mat per dag också”.

Hollywoodstjärnorna fick den nya bantningsidén att äta ett eller två mål per dag från barnmatsburkar genom New Yorks modeguru Hedi Slimane, 39. Han har döpt metoden till ”baby eating”.

Nyttiga ingredienser

Så nu äter stjärnorna grönsaker, havregryn, päron i kanel och olika puréer på burk för att gå ner i vikt.

– Barnmat på burk är perfekt för de innehåller bara nyttiga ingredienser och stoppar hungerkänslorna, säger en vän till Jennifer Aniston till tidningen.

Susanne Nylén
Mmmm ... Mmmm ... Vill du se inlägget själv på aftonbladet? Klicka HÄR
Taskiga kommentarer kommer inte godkännas!



Christian the lion - Alltså, jag blir tårögd! <3 <3


Kolla på det här klippet! Dem flesta som ser det kommer antagligen bli så tårögda som jag blev!!! <3
Alltså shit! Jag kollar på den om och om igen och gråter bara mer och mer varenda gång jag ser den!  <3 <3 <3




Designa din blogg (Tips)

Finns en hemsida där det finns väldigt mycket saker till bloggen! Jag har tagit ganska mycket därifrån nu och är skit nöjd! Kolla ni också! (; Klicka HÄR



Dag 03 – Mitt älsklingsdjur

Jag har inte bara ett älsklingsdjur utan flera! =)

Chicco

Han är en hanhund som älskar sin familj. Han är verkligen speciell då han är så go av sig! Älskar att kela och sova  med en! <3 Han gillar även att busa med oss! Love him <3 Jag vet även att han saknar mig för jag och han var som bästisar! Får se till att träffa han snart <3 <3

Lisa

Hon är en av mina älsklingar också! Så jävla go är hon så det går inte att förklara. Träffar ni henne så lär ni fastna för henne ganska direkt! Jag har kännt henne i hela mitt liv och hon har kännt mig i hela sitt liv då hon föddes ett halvår efter mig! Hon må vara gammal men hon är alltid densamma som hon alltid varit! Hon älskar att få kärlek och ja, hon älskar också allt med oss <3

Akheyla Elextra

Den här tjejen är både envis och sjukt go! Hon älskar att busa men är mestadels en väldigt lugn valp! Hon kan tyvärr inte så mycket då jag håller på att lära henne att bli 100% rumsren! Sen kan hon ju sitt och ligg! Iaf sitt x) Ja en busig, glad, gosig, go hund ser vi här på bilden<3

Lucifer

henne är jag tyvärr inte så mycket med men det ska jag ändra på då hon flyttar hit ist vilket är snart <3 <3

Sen finns det även en svart Bagera som var en vildkatt från början!



Rio 2011


Jag rekommenderar att ni ser filmen ''Rio''. Jag tyckte iaf att filmen var bra såg den inte idag så kan inte riktigt beskriva den. Inte lika bra minne brukar man ha när man inte skriver om den direkt efter man sett den. Look at the trailer! ;)

_____________________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________________



Dog Pound 2010


Jag såg nyligen på filmen ''Dog Pound'' och tyckte den var väldigt bra, dock inte lika bra slut! Och jag fick medlidande det fick jag... Den är lätt värd att se för er som gillar fängelse filmer! Jag ger den 5 av 5 stjärnor trots att jag inte gillade slutet! Kika på trailern så får ni se lite!

____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________________



Smink jag använder (Tips)

Jag har under en lång tid nu använt just dem här sminken! Jag tycker dem är bra och dem passar in på mig!

Jag rekommenderar:

Dream MATTE mousse


Man behöver inte använda mycket då man bara kan ta lite på fingret och det går nästan åt till hela ansiktet! Det är inte kladdigt och klibbigt som annat smink. Man behöver inte använda ''paddar'' till att sminka sig med dem! Det håller sig länge och döljer skönhetsfel väldigt bra!

2000 Calorie

Ja vad ska jag skriva om mascaran tro? Jag tycker det är helt okej, mycket bättre än alla andra mascaror jag testat förr. Ögonfransarna blir varken för långa och äckliga och inte heller för klibbiga! Den är verkligen godkänd av mig iaf! (:

Dipliner

Tycker Dipliner är mycket bättre än Eyeliner! Mycket lättare att sminka sig i och ser allmänt mycket bättre ut det också!

Pierre René - Kissy lip COLOUR

Den är fin att ha på sig! Brukar passa till dem flesta personerna. Syns inte för mycket men inte heller för lite! Den är inte det där klassiska kletig. Tycker inte jag iaf! Och den är inte obehaglig någonstanns att ha på sig! (:

Kajal

Och sen har vi då kajalen som vi absolut inte får glömma! Tyvärr tål inte jag smink och kajal är det som skadar mig mest. Så det finns inte så många kajaler jag kan bära utan att det börjar rinna i mina ögon. Jag använder ej denna kajalen på bild utan använder en annan kajal som jag brukar kunna ha på mig! (:



Ey, läs inte bara min blogg utan kommentera med! :D




Dagens sötis






Gratis Blogg Design (Ljus design)


Se större bild? ladda ner denna designen? Klicka --> HÄR



Sugen på ny design? (Dark design)

Se större bild? Klicka -> Dark Design

Stilmall: Kopiera texten nedanför

body {
background: url(http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/o50yn7.png);
background-attachment:fixed;
margin:0;
padding:0px 0 0px;
text-align:left;
color:#423734;
font-family: tahoma;
}


a {
color: #474747;text-decoration:none;
}
a:hover {color: #000; text-decoration:bold; background: none; border-top: 0px solid #574444;  #c9bba0; }

#text {
background: none;
font-family: tahoma;
color: #000;
font-weight: normal;
font-size: 10px;
margin: 10px 5px 5px 10px;
}

#start {
background: none;
font-family: georgia;
color: #000;
font-weight: normal;
text-align:center;
font-size: 15px;
margin: 15px 5px 15px 5px;
}

#wrapper {
text-align: left;
width: 957px;
margin: 0px auto;
padding:40px;
vertical-align: top;
position: center;
}

#wrapper:after {
content: ".";
display: block;
BACKGROUND: #FFF;
height: 0;
clear: both;
visibility: hidden;
}

p {
padding: 0px 0px 0px 0px;
margin: 0px 0px 0px 0px;
}

#header {
background: url(http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/headerrrrr_130475232.png);
margin-left: 222px;
padding: 0px 0px 0px;
height: 292px;
width: 735px;
border-left: 0px solid #d3c0a2;
text-align: left;
}    

#side {
float: left;
width: 220px;
margin: 0px;
padding: 0px 0px 0px 0px;
margin-left: 1px;
margin-top:-220px;
vertical-align: top;
border-bottom: 1px solid #7d7d7d;
border-left: 1px solid #7d7d7d;
border-top: 1px solid #7d7d7d;
background: #fff url(http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/navbackground_130476971.png);
background-repeat:no-repeat;

-webkit-border-top-left-radius:20px;
-webkit-border-top-right-radius:0px;
-webkit-border-bottom-left-radius:0px;
-webkit-border-bottom-right-radius:0px;

-khtml-border-radius-topleft:20px;
-khtml-border-radius-topright:0px;
-khtml-border-radius-bottomleft:0px;
-khtml-border-radius-bottomright:0px;

-moz-border-radius-topleft:20px;
-moz-border-radius-topright:0px;
-moz-border-radius-bottomleft:0px;
-moz-border-radius-bottomright:0px;
}


#content {
width: 733px;
float: right;
padding: 0px 0px 10px 0px;
margin-top: 0px;
text-align: right;
vertical-align: top;
margin-right: 0px;
vertical-align: top;
border-left: 1px solid #7d7d7d;
border-right: 1px solid #7d7d7d;
border-bottom: 1px solid #7d7d7d;
background: #FFFFFF;
}


h1 {
font-family: arial, verdana, sans-serif;
font-size: 14px;
font-weight: bold;
color: #000;
text-transform:uppercase;
margin: 0px;
padding: 0px;
height: 30px;
}

h2 {
font-family: arial, verdana, sans-serif;
font-size: 11px;
font-weight: normal;
color: #000000;
margin: 0px;
padding: 0px;
width: 170px;
}

/** Entry headers **/
h3 {
border-top: 0px dotted #cec9c7;
border-bottom: 0px dotted #e0dad0;
border-left: 5px solid #fff;
text-shadow: #e1e1e1 1px -1px 1px;
border-right: 5px solid #fff;
font-family: century gothic, georgia;
font-style: normal;
font-size: 25px;
text-align:center;
padding-left:0px;
padding-bottom:2px;
padding-top:1px;
color: #fff;
background:#242424;
font-weight: normal;
margin-bottom: 2px;
margin-top: 5px;
}


.navheader {
border-top: 0px solid #e0dad0;
border-bottom: 1px dotted #242424;
border-left: 3px solid #fff;
border-right: 3px solid #fff;
font-family: century gothic, georgia;
font-size: 14px;
font-style: normal;
text-align:left;
font-weight: normal;
color: #242424;
padding:1px 5px 1px;
margin-bottom:5px;
margin-top:1px;
background: #fff;

}

.nav {
font-family: tahoma;
font-size: 11px;
font-weight: normal;
color: #000;
padding-top:3px;
padding-left:0px;
padding-right:0px;
}

.nav ul {
margin: 0px 0px 5px;
padding: 8px 10px 10px;
font-weight: normal;
background-color: #ffffff;
}

.nav li {
list-style: none;
margin: 0px 0px 2px;
padding: 0px 0px 2px 0px;
font-weight: normal;    
border-bottom: 0px solid #efebe0;
}

.nav a { color: #000;text-decoration:none;
}
a:hover {color: #ff0060; letter-spacing: 1px; background-color: none; }


/** Post's body text **/
.entrybody {
font-family: trebuchet ms;
font-size: 13px;
font-weight: normal;
color: #000;
line-height: 140%;
text-align:justify;
padding-left:15px;
padding-right:15px;
padding-top:30px;
padding-bottom:10px;
}

/** 'Posted by' txt **/
.entrymeta {
font-family: tahoma;
font-size: 10px;
font-weight: normal;
color: #000;
padding:10px;
text-align:left;

}

.entrymeta a { color: #000;text-decoration:none;
}
.entrymeta a:hover {color: #ff0060; text-decoration:none; background-color: #fff; }

.commentheader {
border-top: 0px solid #d0cfbc;
border-left: 0px solid #d0cfbc;
border-right: 0px solid #d0cfbc;
border-bottom: 1px solid #ff0060;
font-family: century gothic, tahoma;
font-size: 14px;
text-align: left;
background: #fff; opacity: 0.9; filter: alpha(opacity=90);
font-weight: normal;
margin-left:5px;
margin-right:5px;
padding-left:15px;
padding-top: 2px;
padding-bottom: 2px;
color: #000;
}



.commenttext {
border-left: 0px solid #d0cfbc;
border-right: 0px solid #d0cfbc;
font-family: tahoma;
font-size: 11px;
text-align: left;
background: #fff;
font-weight: normal;
margin-left:5px;
margin-right:5px;
padding-top:8px;
padding-bottom:9px;
padding-left: 15px;
padding-right: 25px;
color: #303030;
line-height: 150%;
}
.commentmeta {
border-top: 1px dotted #cfcfcf;
border-left: 0px solid #d0cfbc;
border-right: 0px solid #d0cfbc;
border-bottom: 0px solid #d0cfbc;
font-family: tahoma;
font-size: 10px;
line-height: 150%;
text-align: left;
margin-left:5px;
margin-right:5px;
margin-bottom:16px;
padding-top:2px;
padding-right:15px;
padding-left:15px;
padding-bottom:2px;
font-weight: normal;
color: #5c5c5c;
background: #fff;
}

.commentmeta a { color: #000; text-transform: normal; text-decoration:none; }
.commentmeta a:hover {color: #ff0060; border-top: 0px solid #f2cba5; border-bottom: 0px solid #f2cba5; text-decoration:bold;}

.commentform {
font-family: tahoma;
font-size: 10px;
text-align: left;
font-weight: normal;
margin-left:5px;
margin-right:5px;
color: #575757;
background: #fff; opacity: 0.8; filter: alpha(opacity=80);
border-top: 0px solid #d0cfbc;
border-left: 0px solid #d0cfbc;
border-right:0px solid #d0cfbc;
border-bottom: 0px solid #d0cfbc;
}


.separator {
display: none;
}

.default {
display:none;

}

.subside {


font-family: "Trebuchet MS" Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif;








font-size: .7em;
font-weight: normal;











padding: 0px 0px 0px 0px;

}


.xmlButton {
border:1px solid;
border-color:#FC9 #630 #330 #F96;
padding:0 3px;
font:bold 10px Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif;
color:#FFF;
background:#F60;
text-decoration:none;
margin:0;
}

.image {
border: 1px solid #5E6655;
padding: 0px 0px 0px 0px;
margin: 0px 6px 6px 0px;
}

.thumbnail {
border: 2px solid #889977;
margin: 0px 6px 6px 0px;
}

.video{
padding: 0px 0px 30px 30px;
}

.fieldName{
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif;
font-size: 11px;
margin: 0px 0px 12px 0px
}

select{
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif;
font-size: 11px;
}

/*****************************************************************************
* Calendar                                                                     *
*****************************************************************************/

#calendar {
color: #000000;
font-family: 'Trebuchet MS', Verdana, sans-serif;
padding: 0px 0px 6px 0px;
text-align: left;
}

#calendar table {
padding: 1px;
/*border-collapse: collapse;*/
border: 0px;
border-bottom: 1px solid #000000;
}

#calendar table caption {
color: #000000;
font-family : Georgia, "Times New Roman", Times, serif;
font-size : 0.7em;
border-bottom: 1px solid #000000;
text-align: left;
font-weight: bold;
text-transform: uppercase;
padding: 3px;
letter-spacing: .3em;
}

#calendar table th {
text-align: center;
font-weight: bold;
font-size: xx-small;
}

#calendar table tr td {
border: 0px solid #EEEEEE;
text-align: center;
font-size: xx-small;
}

#calendar table tr ul  {
color: #BBB;
list-style: dot;
margin: 0px 0px 0px 20px;
padding: 4 0 5 0;
font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size : 0.7em;    
}

#calendar table tr td.cssDayMouseOver {
border: 1px dotted red;
cursor: hand;
}

#calendar table tr td.cssDayMouseOut {
border: 1px solid #F1F1F1;
}

#calendar table tr td.cssEntryBox {
border: 1px solid gray;
padding: 6px;
text-align: left;
background: #FFFFFF;
font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size : 0.8em;
}

#calendar table tr td ul li {
}

#calendar table tr td div.cssDayEntryHeader {
font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size : 0.8em;
text-align: left;
font-weight: bold;
padding: 4;
}

#calendar table tr td div.cssDayAvailable {
text-decoration: underline;
text-weight: bold;
}
form {
margin: 0px 0px 6px;
padding-left: 10px;
}

#profile {
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: 11px;
font-weight: normal;
margin-bottom: 10px;
}

#profile h4{
font-family: Georgia, "Times New Roman", Times, serif;
font-size: 16px;
font-weight: bold;
color: #000000;
margin-bottom: 5px;
margin-top: 0px;
margin-right: 0px;
margin-left: 0px;
}

#profile p{

}

.knapp{
border: 1px dotted #ccb7a4;
font-size: 12px;
background: #fff;
color: #827060;
font-weight: normal;
font-family: arial;
}


input{
background: #fff;
border: 1px dotted #b9a797;
font-family: tahoma;
color: #000;
font-weight: normal;
font-size: 11px;
}
textarea{
background: #fff;
border: 1px dotted #b9a797;
font-family: tahoma;
color: #000;
font-weight: normal;
font-size: 11px;
}

#navbar {
margin: 0px 0px 0px 103px;
padding:17px 10px 0px 10px;
height: 0em; }
#navbar li {
list-style: none;
float: left; } /* Ändra till right om du vill ha menyn till höger istället*/
#navbar li a {
border-left: 0px dotted #96938E;
border-bottom: 1px dotted #cfcfcf;
border-top: 1px dotted #cfcfcf;
display: block;
padding: 5px 30px;
background-color: white;/* opacitet for IE */
filter:alpha(opacity=80);
/* opacity: 0.80; filter: alpha(opacity=80); */
/* opacitet CSS3 standard */
opacity:0.80;
/* opacitet for Mozilla */
-moz-opacity:0.80;
color: #000; /*Ändra färgen på texten här*/
text-decoration: none;
font-family: tahoma; /*Ändra typsnittet här*/
font-size: 10px; } /*Ändra storleken på texten här*/
#navbar li ul {
margin-top: 6px;
display: none;
text-align: left;
width: 10em; /* Ändra bredden på undermenyn här */
background-color: white;/* opacitet for IE */
filter:alpha(opacity=80);
/* opacity: 0.80; filter: alpha(opacity=80); */
/* opacitet CSS3 standard */
opacity:0.80;
/* opacitet for Mozilla */
-moz-opacity:0.80;}
#navbar li:hover ul, #navbar li.hover ul {
display: block;
position: absolute;
margin: 0;
padding: 0;
z-index: 1; }
#navbar li:hover li, #navbar li.hover li {
float: none; }
#navbar li:hover li a, #navbar li.hover li a {
background-color: white;  /*Ändra färgen på undermenyn*/
font-size: 10px;
border-left: 0px dotted white;
border-right: 0px dotted white;
border-top: 0px dotted white;
border-bottom: 1px dotted #d9d9d9;
color: #1a1a1a;
} /*ändra textfärgen på undermenyn här*/

#navbar li li a:hover {
background: white url(); font-size: 10px; color: #ff0060;
border-left: 0px dotted black;
border-right: 0px dotted black;
border-top: 0px dotted #9d9595;
border-bottom: 1px solid #d9d9d9;
} /*Ändra färgen när man håller musen över undermenyn*/

________________________________________________________________________________________

Arkivsida: Kopiera texten nedanför

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>${BlogTitle} - ${PageTitle}</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />
<meta name="generator" content="${AppUrl}" />
<link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />
<link rel="alternate" href="${BlogUrl}index.rss" type="application/rss+xml" title="RSS 2.0" />
<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/shared/js/script.js"></script>
</head>

<body>

<div id="wrapper">

<div id="header">
<ul id="navbar">
<li><a href="index.html"><img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/hjartadadasdas_130257797pink_130506643.png" border="0"> Hem</a>


<li><a href="#"><img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/hjartadadasdas_130257797pink_130506643.png" border="0"> Kategorier&nbsp;</a>
<ul>
<tag:categorylist>
<li><a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a></li>
</tag:categorylist>
</ul>


<li><a href="#"><img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/hjartadadasdas_130257797pink_130506643.png" border="0"> Länkar  &nbsp;</FONT></a>
<ul>

<li>
<tag:if test="${hasLinks == 'true'}">
<li><a href="http://www.bloggdesign.nu" title="www.bloggdesign.nu">Bloggdesign.nu</a></li><tag:linklist>
<li><a href="${LinkURL}" title="${LinkDescription}">» ${LinkName}</a></li>
</tag:linklist>
</tag:if>





</ul>
</li>

<li><a href="http://rebeccagidlof.blogg.se"><img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/hjartadadasdas_130257797pink_130506643.png" border="0"> Copyright © Rebecca Gidlöf</FONT></a>
</div>

<div id="content">
<tag:entrylist limit="300">
<a name="a${EntryNum}"></a>
<h3>${EntryTitle}</h3>
<div>${EntryBody}</div>
<div>
<center> <a href="${EntryPermaLink}#comment"><big>Kommentarer</big> [<b>${EntryCommentCount}</b>]</a></a>  <img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/heart-10black_130485238.gif"><br>
${EntryDate} @ ${EntryTime} /
<a href="${EntryPermaLink}">Direktlänk</a> / <a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></div>
<br /><br /></center>
<tag:taglist title="Nyckelord: ">
<a href="${TagURL}" rel="tag">${TagName}</a>
</tag:taglist>

<hr />
</tag:entrylist>
</div>

<div id="side">
<div id="start"><a href="index.html" title="Startsidan">Startsidan</a></div>

<p align="justify">
<div id="text">
<img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/profilbild_130478149.png" border="0"/><br><br>
»<b>Namn:</b> [Fyll i ditt namn]<br>
»<b>Ålder:</b> [Fyll i din ålder]<br><br>

»<b>Om mig:</b> [Här kan du skriva lite kort om dig själv]
</div></p><br>
<div>


<div>Sök i bloggen</div>
<form action="${AppUrl}index.bd?fa=search.do" name="search" method="post">
<input type="hidden" name="bl_id" value="${BlogID}" />
<input type="text" name="criteria" value="" size="12" maxlength="64" />
<input type="submit" value="Sök" />
</form>
<div>Senaste inläggen</div>
<ul>
<tag:recentlist limit="20">
<li><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></li>
</tag:recentlist>
</ul>
<div>Kategorier</div>
<ul>
<tag:categorylist>
<li><a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a></li>
</tag:categorylist>
</ul>
<div>Arkiv</div>
<ul>
<tag:archivelist>
<li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li>
</tag:archivelist>
</ul>


<div>
<center><a href="http://rebeccagidlof.blogg.se"><img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/copyright_130480046.png"></a></center><br>
</div>

</div>

</div>

<img src="http://stats.blogg.se/?id=${BlogID}" border="0" width="0" height="0" alt="" />

</body>
</html>

__________________________________________________________________________________________

Framsida: Kopiera texten nedanför

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>



<title>${BlogTitle} - ${BlogDescription}</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />
<meta name="generator" content="${AppUrl}" />
<link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />
<link rel="alternate" href="${BlogUrl}index.rss" type="application/rss+xml" title="RSS" />
<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/shared/js/script.js"></script>
</head>

<body>

<div id="wrapper">

<div id="header">
<ul id="navbar">
<li><a href="index.html"><img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/hjartadadasdas_130257797pink_130506643.png" border="0"> Hem</a>


<li><a href="#"><img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/hjartadadasdas_130257797pink_130506643.png" border="0"> Kategorier&nbsp;</a>
<ul>
<tag:categorylist>
<li><a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a></li>
</tag:categorylist>
</ul>


<li><a href="#"><img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/hjartadadasdas_130257797pink_130506643.png" border="0"> Länkar  &nbsp;</FONT></a>
<ul>


<li>
<tag:if test="${hasLinks == 'true'}">
<li><a href="" title="www.bloggdesign.nu">Bloggdesign.nu</a></li><tag:linklist>
<li><a href="${LinkURL}" title="${LinkDescription}">» ${LinkName}</a></li>
</tag:linklist>
</tag:if>




</ul>
</li>

<li><a href="http://caqtainmorganlonnie.blogg.se"><img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/hjartadadasdas_130257797pink_130506643.png" border="0"> Copyright © Nathalie Lönn</FONT></a>







</div>

<div id="content">
<tag:entrylist limit="15">
<a name="a${EntryNum}"></a>
<h3>${EntryTitle}</h3>
<div>${EntryBody}
<div>
<center> <a href="${EntryPermaLink}#comment"><big>Kommentarer</big> [<b>${EntryCommentCount}</b>]</a></a>  <img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/heart-10black_130485238.gif"><br>
${EntryDate} @ ${EntryTime} /
<a href="${EntryPermaLink}">Direktlänk</a> / <a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></div>
<br /><br /></center>
<tag:taglist title="Nyckelord: ">
<a href="${TagURL}" rel="tag">${TagName}</a>
</tag:taglist>
</div>
<hr />
</tag:entrylist>
</div>

<div id="side">
<p align="justify">
<div id="text">
<img src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2721441/images/2011/foto2265111_147969825.jpg" border="0"/><br><br>
»<b>Namn:</b> (Här skriver du ditt namn)<br>
»<b>Ålder:</b> (Här skriver du din ålder)<br><br>

»<b>Om mig:</b> (Här skriver du lite om dig själv)
</div></p><br>

<div>
<div>Sök i bloggen</div>
<form action="${AppUrl}index.bd?fa=search.do" name="search" method="post">
<input type="hidden" name="bl_id" value="${BlogID}" />
<input type="text" name="criteria" value="" size="12" maxlength="64" />
<input type="submit" value="Sök" />
</form>

<div>Senaste inläggen</div>
<ul>
<tag:recentlist limit="20">
<li><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></li>
</tag:recentlist>
</ul>
<div>Kategorier</div>
<ul>
<tag:categorylist>
<li><a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a></li>
</tag:categorylist>
</ul>
<div>Arkiv</div>
<ul>
<tag:archivelist>
<li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li>
</tag:archivelist>
</ul>
<tag:if test="${hasLinks == 'true'}">
<div>Länkar</div>
<ul>
<li><a href="http://www.bloggdesign.nu" title="www.bloggdesign.nu">Bloggdesign.nu</a></li><tag:linklist>
<li><a href="${LinkURL}" title="${LinkDescription}">${LinkName}</a></li>
</tag:linklist>
</ul>
</tag:if>
<tag:if test="${hasBooks == 'true'}">
<div>Böcker</div>
<ul>
<tag:booklist>
<li><a href="${BookUrl}"><img src="${BookImageSmall}" border="0" alt="${BookTitle}" title="${BookTitle}" /></a><br /><a href="${BookUrl}">${BookTitle}</a></li>
</tag:booklist>
</ul>
</tag:if>
<tag:if test="${hasMusic == 'true'}">
<div>Musik</div>
<ul>
<tag:musiclist>
<li><a href="${MusicUrl}"><img src="${MusicImageSmall}" border="0" alt="${MusicTitle}" title="${MusicTitle}" /></a><br /><a href="${MusicUrl}">${MusicTitle}</a></li>
</tag:musiclist>
</ul>
</tag:if>
<tag:if test="${hasMovies == 'true'}">
<div>Filmer</div>
<ul>
<tag:movielist>
<li><a href="${MovieUrl}"><img src="${MovieImageSmall}" border="0" alt="${MovieTitle}" title="${MovieTitle}" /></a><br /><a href="${MovieUrl}">${MovieTitle}</a></li>
</tag:movielist>
</ul>
</tag:if>
</div>
<div>
<center><a href=""><img src="></a></center><br>
</div>
</div>
</div>

<img src="http://stats.blogg.se/?id=${BlogID}" border="0" width="0" height="0" alt="" />

</body>
</html>

___________________________________________________________________________________________

Inläggssida: Kopiera texten nedanför

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>



<title>${BlogTitle} - ${PageTitle}</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />
<meta name="generator" content="${AppUrl}" />
<link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />
<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/shared/js/script.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/shared/js/comments.js"></script>
</head>

<body>

<div id="wrapper">

<div id="header">
<ul id="navbar">
<li><a href="index.html"><img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/hjartadadasdas_130257797pink_130506643.png" border="0"> Hem</a>


<li><a href="#"><img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/hjartadadasdas_130257797pink_130506643.png" border="0"> Kategorier&nbsp;</a>
<ul>
<tag:categorylist>
<li><a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a></li>
</tag:categorylist>
</ul>


<li><a href="#"><img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/hjartadadasdas_130257797pink_130506643.png" border="0"> Länkar  &nbsp;</FONT></a>
<ul>

<li>
<tag:if test="${hasLinks == 'true'}">
<li><a href="http://www.bloggdesign.nu" title="www.bloggdesign.nu">Bloggdesign.nu</a></li><tag:linklist>
<li><a href="${LinkURL}" title="${LinkDescription}">» ${LinkName}</a></li>
</tag:linklist>
</tag:if>





</ul>
</li>

<li><a href="http://rebeccagidlof.blogg.se"><img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/hjartadadasdas_130257797pink_130506643.png" border="0"> Copyright © Rebecca Gidlöf</FONT></a>
</div>

<div id="content">

<tag:entry>
<a name="a${EntryNum}"></a>
<h3>${EntryTitle}</h3>
<div>${EntryBody}
<div>
<center><a href="${EntryPermaLink}#comment"><big>Kommentarer</big> [<b>${EntryCommentCount}</b>]</a></a>  <img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/heart-10black_130485238.gif"><br>
${EntryDate} @ ${EntryTime} /
<a href="${EntryPermaLink}">Direktlänk</a> / <a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></div>
<br /><br /></center>
<tag:taglist title="Nyckelord: ">
<a href="${TagURL}" rel="tag">${TagName}</a>
</tag:taglist>
</div>
</tag:entry>

<!-- Display comments and form if this entry allows comments -->
<tag:if test="${Comments == 1}">

<a name="comment"></a>

<tag:commentlist>
<div>
${CommentAuthor}
</div>
<p>${CommentText}</p>
<div>
${CommentDate} | ${CommentTime} |
<!-- If comment author has written her / his URL -->
<tag:if test="${CommentAuthorURL != ''}">
<a href="${CommentAuthorURL}">${CommentAuthorURL}</a>
</tag:if>
</div>
<!-- If comment author has written her / his e-mail address -->
<tag:if test="${CommentAuthorEmail != ''}">
<br />E-postadress: <a href="mailto:${CommentAuthorEmail}">${CommentAuthorEmail}</a>
</tag:if>
</tag:commentlist>

<form action="${AppUrl}index.bd?fa=comment.insert" name="commentForm" method="post" onsubmit="doSubmit(this)">
<input type="hidden" name="commentid" value="${CommentID}" />
<br />
<strong></strong> <br /> <br />
Namn: <br />
<input type="text" name="author" onchange="doChange(this)" value="" size="42" maxlength="255" />
<input name="remember" onclick="doCheck(this)" type="checkbox" value="1" id="remember" /> Kom ihåg mig?<br />

E-postadress: (publiceras ej)<br />
<input type="text" name="authoremail" onchange="doChange(this)" value="" size="42" maxlength="255" />
<br />
URL/Bloggadress: <br />
<input type="text" name="authorurl" onchange="doChange(this)" value="http://" size="42" maxlength="255" />
<br />
Kommentar: <br />
<textarea name="comment" onchange="doChange(this)" cols="52" rows="7"></textarea>
<br />
<input type="submit" name="submit" value="Skicka kommentar" /><br><br>
</form>

</tag:if>

<a name="trackback"></a>

<div>Trackback</div>

<tag:if test="${Trackbacks == 1}">
<div>
Trackback-URL för detta inlägg: <br />
${TrackbackEntryURL}
</div>
</tag:if>

<tag:trackbacklist>
<div>
${TrackbackTitle}
</div>
<p>${TrackbackExcerpt}...</p>
<div>
<a href="${TrackbackURL}" title="${TrackbackBlog} - ${TrackbackTitle}">${TrackbackBlog}</a>
<br />
${TrackbackDate} @ ${TrackbackTime}
</div>
</tag:trackbacklist>

</div>


<div id="side">
<div id="start"><a href="index.html" title="Startsidan">Startsidan</a></div>

<p align="justify">
<div id="text">
<img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/profilbild_130478149.png" border="0"/><br><br>
»<b>Namn:</b> [Fyll i ditt namn]<br>
»<b>Ålder:</b> [Fyll i din ålder]<br><br>

»<b>Om mig:</b> [Här kan du skriva lite kort om dig själv]
</div></p><br>

<div>

<div>Sök i bloggen</div>
<form action="${AppUrl}index.bd?fa=search.do" name="search" method="post">
<input type="hidden" name="bl_id" value="${BlogID}" />
<input type="text" name="criteria" value="" size="12" maxlength="64" />
<input type="submit" value="Sök" />
</form>

<div>Kategorier</div>
<ul>
<tag:categorylist>
<li><a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a></li>
</tag:categorylist>
</ul>
<div>Arkiv</div>
<ul>
<tag:archivelist>
<li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li>
</tag:archivelist>
</ul>
</div>

<div>
<center><a href="http://rebeccagidlof.blogg.se"><img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/copyright_130480046.png"></a></center><br>
</div>

</div>

</div>

<img src="http://stats.blogg.se/?id=${BlogID}" border="0" width="0" height="0" alt="" />

</body>
</html>

________________________________________________________________________________________

Kategorisida: Kopiera texten nedanför

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>


<title>${BlogTitle} - ${PageTitle}</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />
<meta name="generator" content="${AppUrl}" />
<link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />
<link rel="alternate" href="${BlogUrl}index.rss" type="application/rss+xml" title="RSS 2.0" />
<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/shared/js/script.js"></script>
</head>

<body>

<div id="wrapper">

<div id="header">
<ul id="navbar">
<li><a href="index.html"><img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/hjartadadasdas_130257797pink_130506643.png" border="0"> Hem</a>


<li><a href="#"><img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/hjartadadasdas_130257797pink_130506643.png" border="0"> Kategorier&nbsp;</a>
<ul>
<tag:categorylist>
<li><a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a></li>
</tag:categorylist>
</ul>


<li><a href="#"><img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/hjartadadasdas_130257797pink_130506643.png" border="0"> Länkar  &nbsp;</FONT></a>
<ul>

<li>
<tag:if test="${hasLinks == 'true'}">
<li><a href="http://www.bloggdesign.nu" title="www.bloggdesign.nu">Bloggdesign.nu</a></li><tag:linklist>
<li><a href="${LinkURL}" title="${LinkDescription}">» ${LinkName}</a></li>
</tag:linklist>
</tag:if>





</ul>
</li>

<li><a href="http://rebeccagidlof.blogg.se"><img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/hjartadadasdas_130257797pink_130506643.png" border="0"> Copyright © Rebecca Gidlöf</FONT></a>
</div>

<div id="content">
<tag:entrylist limit="300">
<a name="a${EntryNum}"></a>
<h3>${EntryTitle}</h3>
<div>${EntryBody}
<div>
<center><a href="${EntryPermaLink}#comment"><big>Kommentarer</big> [<b>${EntryCommentCount}</b>]</a></a>  <img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/heart-10black_130485238.gif"><br>
${EntryDate} @ ${EntryTime} /
<a href="${EntryPermaLink}">Direktlänk</a> / <a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></div>
<br /><br /></center>
<tag:taglist title="Nyckelord: ">
<a href="${TagURL}" rel="tag">${TagName}</a>
</tag:taglist>
</div>
<hr />
</tag:entrylist>
</div>


<div id="side">
<div id="start"><a href="index.html" title="Startsidan">Startsidan</a></div>

<p align="justify">
<div id="text">
<img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/profilbild_130478149.png" border="0"/><br><br>
»<b>Namn:</b> [Fyll i ditt namn]<br>
»<b>Ålder:</b> [Fyll i din ålder]<br><br>

»<b>Om mig:</b> [Här kan du skriva lite kort om dig själv]
</div></p><br>  
<div>
<div>Sök i bloggen</div>
<form action="${AppUrl}index.bd?fa=search.do" name="search" method="post">
<input type="hidden" name="bl_id" value="${BlogID}" />
<input type="text" name="criteria" value="" size="12" maxlength="64" />
<input type="submit" value="Sök" />
</form>
<div>Senaste inläggen</div>
<ul>
<tag:recentlist limit="20">
<li><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></li>
</tag:recentlist>
</ul>
<div>Kategorier</div>
<ul>
<tag:categorylist>
<li><a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a></li>
</tag:categorylist>
</ul>
<div>Arkiv</div>
<ul>
<tag:archivelist>
<li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li>
</tag:archivelist>
</ul>


<div>
<center><a href="http://rebeccagidlof.blogg.se"><img src="http://www.bloggdesign.nu/designer/2482/copyright_130480046.png"></a></center><br>
</div>

</div>

</div>

<img src="http://stats.blogg.se/?id=${BlogID}" border="0" width="0" height="0" alt="" />

</body>
</html>

__________________________________________________________________________________________

Mer designer kommer inom kort

Behöver du/ni hjälp med att ändra designen är det bara att säga till!




Ny design til bloggen




Dag 02 – Min första kärlek

Uhm... Ska man räkna med förhållanden när man var liten eller ska man räkna första förälskelsen? Första förhållandet minns jag inte du så det får bli min första förälskelse. Ja jag vill egentligen inte skriva om mina ex hit och dit egentligen eftersom att dem är förbi, men ska jag följa listan så får jag helt enkelt ta och göra det! Min första kärlek var då med en kille vid namn Andreas! Uhm.. Vi var ihop i 6 månader. Ja, det var väl det enda som fanns att säga med det? Hans namn och hur länge vi höll ihop?? a. vi säger så! (: haha, ha det bra! (;



Det är iaf en start! ^^

Det går uppåt iaf! (: Ganska bra start eftersom att jag startade bloggen igår! (: Haha :)




Ger jag Akheyla för lite mat lr ska en schäfer se ut så?

Jag är lite orolig för min Akheyla då det ser ut som att hon har gått ner i vikt. På vågen har hon gått upp men antagligen inte så mycket som hon ska gå upp... Visar lite bilder...


På bilden här är ju hennes mat! Där det står hur gammal hunden är och hur mycket hunden ska väga och det har jag ringat in var hon ligger. och då står det (2+5/8) Jag har uppfattat det som att jag ska ge henne 5/8 två gånger om dagen. Så jag har delat upp så hon får två 5/8 om dagen fast jag har gjort så hon får mat 3 gånger. Gör jag fel? Har jag uppfattat det fel? Isåfall vill jag gärna ha hjälp!!


Här på bilden ser man inte lika mycket men man ser ändå att det sticker ut...


Men om man står ovanför henne så ser man det väldigt mycket. Hon har som sagt gått upp i vikt. Men jag tror inte hon gått upp tillräckligt...
Så jag funderar och funderar och planerar nu att satsa på att göra henne lite tjock. Heller att hon är tjock än mager!!! Verkligen! Och sen är det ju bara att motionera bort det om det skulle vara så! Lr?



Trött som satan själv O.o - >Bjuder på mig själv<

Nej nu har jag varit vaken för länge eftersom att det börjar snurra i mitt lilla förvirrade huvud just nu. Fastnade lite med att göra iordning bloggen kan man väl säga. Är tyvärr >Grymt< bra på just '' Fastna''. Haha. Nu får det bli en sista röka och sen blir det allt sängen som faktiskt ropar mitt namn nu! Ja, då skriver jag mer när jag vaknat och så kan ni få roa er med dem här två bilderna jag bjuder på här! Haha. Jag kan om jag vill, dock ej ofta att jag lägger ut skämt bilder då mitt självförtroende är så kasst. Men vafan.. Man ska kunna bjuda på sig själv utan några problem? Är ju bara kul. Right...???? Jaja, vi synes mer på bloggen imorgon för jag ska SOVA! Ni alla får sova så gott och ha det så jätte bra!





Dag 01 – Om mig

Oj gud jag är verkligen inte bra på att förklara om mig själv. Men då ställer jag frågor till mig själv istället så kanske det blir lättare! (:

Vad heter du och hur gammal är du? - Jag heter Nathalie Lönn och är alldeles strax 17 år så man räknas la som 17 då va ??

Vad har du för relations status? - Jag har ett förhållande med en kille vid namn som är 21 år gammal skall fylla 22 i juni! Så nej, jag är inte singel eller så! (:

Vilka är dina intressen? - Jag älskar att ta hand om djur, det är en utav dem bästa sakerna jag vet! Sen är det mer att umgås med familjen, umgås med killen, kompisar, att sjunga (Väldigt mycket), rida och ta hand om hästarna och självklart att SITTA VID DATORN. Sen har vi även ''Coca colan'' som ligger i ett stort intresse & tyvärr ciggen. Men sen kan jag inte komma på så mycket mer faktiskt! (:

Har du några djur? - Ja men självklart har jag det! Jag har en liten valp som kom till mig för inte så längesen vid namn ''Akheyla Elextra'', hon är 10 veckor gammal och har mycket att lära. Sen har jag en katt hemma hos mamma vid namn ''Lisa'' som är 16 år gammal! En till hund hos mamma vid namn ''Chicco'' åldern kommer jag tyvärr inte ihåg men ligger väl runt 5-6 års åldern tror jag?? Sen har jag även en liten hamster hemma hos mamma vid namn''Lucifer'' och sen en ute/vildkatt vid namn ''Bagera'', åldern är okänd! Ja det var väl det! (:

Vart bor du? - Jag bor så sätt bara i Göteborg men jag har även ett hem hos mamma i Lidköping! Så ja, jag bor både i Göteborg och Lidköping så att säga! Men jag är skriven i Göteborg!

Vad heter dina föräldrar och har du några syskon, isåfall hur många och vad heter dem? - Min mamma heter Karin och min pappa heter Mikael. Jag har 3 syskon, två äldre bröder och en yngre syster. Bröderna heter Niklas & Mattias och min lillasyster heter Johanna!

Så... Jag hoppas den informationen räcker gott och väl?? =)



Ny lista (Bra om man vill sätta igång med bloggen)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mitt älsklingsdjur
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Om de bloggar jag läser

Dag 06 – Det här gör mig glad
Dag 07 – Det här skulle jag göra om jag fick 1 miljon

Dag 08 – En människa jag skulle vilja byta liv med för en dag
Dag 09 – Min favoritårstid - varför?
Dag 10 – Mina syskon

Dag 11 – Detta hade jag på mig idag
Dag 12 – En bild på mig från förra året och en från idag
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Dessa människor undviker jag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Dessa människor dras jag till
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 30 – En sak jag vill göra innna jag dör



Lördagen den 14:e 2011

Tjenare folket! Idag har det inte hänt så jätte mycket, lr ja igår så sätt! Mest varit med Akheyla och familjen faktiskt! Ätit pizza med Matte och hans sambo Gisela och såklart har lilla Akheyla varit med men inte ätit pizza men ändå! :P
Duschade Akheyla förut för hon blev en riktig smutsgris. Dock var det onödigt med tanke på att senare när jag var ute med henne på en promenad började det spö regna och hon skulle självklart rulla runt i det smutsiga/blöta gräset. Haha sötan då! Ja sen har det väl inte hänt så mycket mer vad jag kan komma på! =)





Som ni ser så lät jag bilderna få tala för sig själv!



Är vi störda? - Om vi är!?!?!?! ;O








Jag saknar min Lisa...

Å gud vad jag hatar att börja tänka på min lilla Lisa... Har funnits så länge som jag minns. Hon är bara ett halvår yngre än mig så tiden för henne är inte så länge kvar på jorden.. Och så flyttade jag från min lilla tjej... Min lilla tös.. Nej nu ska vi inte tänka så, då kommer bara tårarna för jag saknar henne så. Saknar Chicco med, men Lisa har jag fått sån bra kontakt med. Kännt henne som sagt så länge jag kan minnas...
Ja det enda jag ville säga i det här är att jag saknar henne...




Läs bara min blogg om ni är vänliga...

Ja den här bloggen kommer mestadels handla om min hund Akheyla Elextra! Men vad fan gör det? Jag älskar henne för den hon är och jag hoppas hon känner detsamma för mig! Hon är en av dem bästa i mitt liv och hon är den som alltid finns vid mig! Hon, min andra hund i Lidköping och min katt i Lidköping är dem enda jag kan känna tillit till om jag skall vara ärlig. Så jag kan säga så här, om ni kommer störa er på hur mycket jag skriver om min älsklingar. Så behöver ni då fan inte kolla i bloggen! Bara vänliga bloggläsare här tack! Ja det var väl det enda jag ville säga förutom att jag då såklart vill lägga ut bilder på Akheyla, Chicco & Lisa! <3 Puss så länge! :D

Min lilla tös Akheyla Elextra!
Nu står båda öronen upp som ni ser, örat som hängde började stå för ca 2 dagar sedan! Söttis <3 <3



Min älskade katt Lisa! Saknar henne så, det var så himla längesen nu... Jag som var så van att alltid se dig varenda morgon! Jag saknar och älskar dig så grymt mycket min älskade flicka! Vi ses snart det ska jag se till!


Lisa på bild igen, var tvungen att lägga upp denna med. För förra julen som var då och min lilla tös (Lisa) passade på att busa med paketen! :D <3


Min älskade hund Chicco! Saknar dej också min lilla kille! Det var ju jag som alltid lärde dig nya saker, vad som var rätt och fel. Du är verkligen världens goaste hund. Men att smita... det tycket du är lite för kul. Men oavsett det så, finns det ingen snällare hund som du min älskade kille! Längtar tills Akheyla och du får träffa varandra. Och självklart att Lisa får träffa lilla Akheyla. Tror ni alla skulle komma bra överens! Love you all <3





Ny blogg. Besök gärna min förra blogg ifall att

Hejsan folket! Jag har nu gjort en ny blogg men ni kan fortfarande kika på min förra genom att klicka HÄR



Inlägg från förra bloggen

Ingen uppdatering på länge? - Well, har varit ganska upptagen!

2011-05-14 @ 13:21:18
Varför? - Hejsan folket! Jag är ledsen för grymt dåligt uppdatering, det får jag allt ta och ändra på. Jag har varit väldigt upptagen då det hänt så mycket dem här dagarna som jag faktiskt inte förstår varför jag inte skrivit om det här ännu. Jag har som sagt inte haft någon som helst tid eller ork att skriva i lilla bloggen tyvärr...

Vad har hänt dem här dagarna? - Jag har köpt en liten valp, en vit herdehund (vit schäfer) vid namn Akheyla Elextra. Hon är 10 veckor gammal just idag! Så jag har inte haft någon direkt tid för att jag har varit med min älskade tös hela tiden. Håller på att försöka få henne rumsren och lära känna andra hundar/människor. Särskillt dem i min familj eftersom att hon i längre tid kommer att få träffa mina familje medlemmar! Så ja, att få henne rumsren t.ex tar ganska mycket tid och uthållighet. Sen håller jag på att lära henne lite lydnad, som sitt, ligg mm.. Dock kan hon än så länge typ bara sitt och halvt ligg. Sen tränar vi henne lite med att åka bil så hon blir van vid att åka bil eftersom att det kommer hon få göra mycket framöver med! Sen är det inte så mycket mer förutom mycket gos. Mycke nyfikenhet har hon så hon vill gärna äta/bita på allt hon ser. Så det blir även väldigt mycket nej,fy mm.. Så det är inte bara guld och gröna ängar! Haha! Ibland blir man verkligen sur på henne! Ja det var väl det som hänt det senaste!

Jag och min lilla älskade tös Akheyla Elextra på bild. Vi gillar pussar <3


Jag och Akheyla på bild åter en gång! Ja nu har ni fått sett hur min lilla tös ser ut iaf! =)



vad ska du göra framöver? - När Akheyla har blivit rumsren till 100% ska jag börja träna henne mer i lydnad och så. Jag ska gå i en valpkurs som min faster Sophie ger mig i födelsedags present! (: Sen ska börja med ensamhets träning när hon är lite lite äldre! Ja, så det blir mestadels bara lära lära och lära. Har inga direkt andra planer just nu förutom att umgås med familjen, andra hundar, bada och valpen! Ja det var väl det!

Ni får ha det så bra folket för nu ska jag gå ut och röka och om en stund ska jag min bror, hans tjej och min tös gå ner till affären! (: Ha det så bra! // Nathali3

Klicka HÄR för att se fler av inläggen





»Namn: Nathalie Lönn
ȁlder: 1994-05-27

»Om mig:Jag är en tjej som snart fyller 17 år med livlig fantasi. Jag gillar mestadels att ta hand om djuren och umgås med familjen och min kille. Så jag är ej singel och söker inte efter något annat än vänskap!